fbpx

Chisinau, str. Uzinelor 169A +373 60 919 660 | Ialoveni, str Gagarin 1 +37362174444 | Comrat, str. Gavriliuc 34 +373 69 859 000

ALEGEREA PERFECTĂ

PENTRU UN ACOPERIȘ DURABIL

FII ÎN PAS CU TENDINȚELE

ALEGE O FAȚADĂ CU DESIGN INEDIT

heavy

AVANTAJELE NOASTRE

LIVRARE GRATUITĂ ÎN 24 DE ORE

Producem în 24 de ore și livrăm gratuit toate comenzile DVS*

(* valabil pentru solicitările mai mari de 100 m2, în rază de 100km). Suntem receptivi și gata oricând (în limita posibilităților) să executăm de urgență comenzile DVS.

GAMĂ LARGĂ DE MODELE ȘI CULORI

În catalogul nostru veți găsi 6 profile care pot fi executate din material de grosime ce variază între 0,35-0,6mm, prezentate în peste 15 culori și 3 tipuri de finisaje

(polyester lucios, mat, și brilliant mat), făcând față celor mai exigente cerințe.

CALITATE GARANTATĂ

Toate produsele noastre sunt certificate și sunt însoțite de documente care confirmă gama din care face parte și durata de viață a produsului finit. Oferim garanții reale, nu doar

promisiuni.

SISTEM COMPLET PENTRU UN ACOPERIȘ – PE O VIAȚĂ

Oferim clienților noștri toate materialele necesare pentru construcția unui acoperiș durabil sau renovarea celui existent:

țiglă metalică, tablă cutată, accesorii din tablă, sistem de scurgere a apelor pluviale, folie anticondens, șuruburi, etc.

CONSULTAȚII GRATUITE

Oferim consultații și servicii de

estimare a necesarului de materiale și măsurare – gratuit, pentru toți clienții noștri. Vă putem recomanda și o echipă profesionistă de montatori.

GREUTATE REDUSĂ

Țigla metalică și tabla cutată au o greutate redusă în comparație cu alte tipuri de învelitori, ceea ce

ușurează montajul și reduce esențial costurile de construcție sau renovare.

RAPORTUL OPTIM PREȚ-CALITATE

Din gama nostră vastă de produse, vă putem recomanda ceea ce se potrivește perfect dorințelor DVS și se încadrează în bugetul existent.

MONTAJ UȘOR ȘI RAPID

Executăm comenzile DVS în strictă conformitate cu proiectul aprobat, dimensionând materialul după mărimea

necesară, ceea ce facilitează montajul și reduce semnificativ rebutul.


PAGINA PRINCIPALĂ
PAGINA PRINCIPALĂ
PAGINA PRINCIPALĂ

Compania ECOPROFIL este un producător autohton de țiglă metalică și tablă cutată. Din anul 2014 oferim clienților noștri confortul și siguranța, producând materiale pentru acoperiș, garduri și fațade – de o calitate superioară la un preț accesibil, care corespund celor mai exigente cerințe.

ȚIGLĂ METALICĂ

tigla metalica Monterey

Datorită fiabilității, aspectului estetic și prețului accesibil, țigla metalică, a devenit cel mai popular tip de învelitoare din categoria acoperișurilor moderne din R. Moldova. Compania ECOPROFIL produce țiglă metalică doar din materie primă de calitate superioară și oferă garanție la produsele sale de minim 30 ani.

TABLĂ CUTATĂ

PAGINA PRINCIPALĂ

Tabla cutată este unul dintre cele mai utilizate materiale de construcții, în special pentru realizarea de acoperișuri, dar și pentru pereți despărțitori, garduri, fațade, etc. Compania ECOPROFIL pune la dispoziția clienților săi 4 profile distincte de tablă cutată, care pot fi utilizate în diverse moduri și satisfac cele mai riguroase solicitări.

SISTEME DE SCURGERE

PAGINA PRINCIPALĂ

Sistemul de preluare a apelor pluviale  asigura scurgerea direcționată a precipitațiilor atmosferice (ploaie, zăpadă) de pe suprafaţa acoperişului şi evacuarea acestora către sol sau în sistemul de drenare. Un sistem modern de jgheaburi şi burlane păstrează aspectul atractiv al clădirii, iar faţada şi subsolurile sunt protejate de degradare.

CONTACTAȚI-NE

PRODUCEREA

or. IALOVENI

str. Gagarin 1

+373 62 174 444

OFICIU DE VÂNZĂRI

or. CHIȘINĂU

str. Uzinelor 169A

+373 60 919 660

OFICIU DE VÂNZĂRI

or. COMRAT

str. Gavriliuc 34

+373 69 859 000

 

ȚINEM MULT LA REPUTAȚIE ȘI LA FIDELITATEA CLIENȚILOR NOȘTRI ȘI DORIM SĂ PROGRESĂM CONTINUU, DE ACEEA VĂ RUGĂM SĂ ÎMPĂRTĂȘIȚI CU NOI MOMENTELE POZITIVE/NEGATIVE APĂRUTE PE PARCURSUL LUCRULUI CU MANAGERII COMPANIEI NOASTRE.

    CALITATIV

    UȘOR DE MONTAT

    IMPERMEABIL ȘI DURABIL