fbpx

Chisinau, str. Uzinelor 167A +373 60 919 660 | Ialoveni, str Gagarin 1 +37362174444 | Comrat, str. Lermontov 1a +373 69 859 000

CATALOG PRODUSE

heavy

ȚIGLĂ METALICĂ

tigla metalica Monterey

Datorită fiabilității, aspectului estetic și prețului accesibil, țigla metalică, a devenit cel mai popular tip de învelitoare din categoria acoperișurilor moderne din R. Moldova. Compania ECOPROFIL produce țiglă metalică doar din materie primă de calitate superioară și oferă garanție la produsele sale de minim 30 ani.

TABLĂ CUTATĂ

tabla cutata H20

Tabla cutată este unul dintre cele mai utilizate materiale de construcții, în special pentru realizarea de acoperișuri, dar și pentru pereți despărțitori, garduri, fațade, etc. Compania ECOPROFIL pune la dispoziția clienților săi 4 profile distincte de tablă cutată, care pot fi utilizate în diverse moduri și satisfac cele mai riguroase solicitări.

SISTEM PLUVIAL

CATALOG PRODUSE

Sistemul de preluare a apelor pluviale asigura scurgerea direcționată a precipitațiilor atmosferice (ploaie, zăpadă) de pe suprafaţa acoperişului şi evacuarea acestora către sol sau în sistemul de drenare. Un sistem modern de jgheaburi şi burlane păstrează aspectul atractiv al clădirii, iar faţada şi subsolurile sunt protejate de degradare.

ACCESORII

CATALOG PRODUSE

Sistemul complet pentru acoperiș ECOPROFIL, pe lângă învelitoare și sistemul pluvial, include și accesorii și elemente de siguranță care nu trebuie să lipsească niciunui acoperiș. Acestea au rolul de a completa instalarea țiglei asigurând protecția acoperișului. Accesoriile marca ECOPROFIL sunt fabricate din materiale de calitate, cu tehnologie de ultimă generație.

GARD DIN ȘIPCĂ METALICĂ

CATALOG PRODUSE

Gardul din șipcă metalică marca Ecoprofil e produs din materie prima de calitate superioară, are un design unic și poate fi montat atât vertical cât și orizontal. Avantajele acestui model sunt: aspectul estetic, cheltuieli și eforturi minime de întreținere, rezistență la deformările mecanice, posibilitatea de reciclare.

Compania ECOPROFIL este un producător autohton de țiglă metalică și tablă cutată. Din anul 2014 oferim clienților noștri confortul și siguranța, producând materiale pentru acoperiș, garduri și fațade – de o calitate superioară la un preț accesibil, care corespund celor mai exigente cerințe.

CONTACTAȚI-NE

PRODUCEREA

or. IALOVENI

str. Gagarin 1

+373 62 174 444

OFICIU DE VÂNZĂRI

or. CHIȘINĂU

str. Uzinelor 167A

+373 60 919 660

OFICIU DE VÂNZĂRI

or. COMRAT

str. Lermontov 1A

+373 69 859 000

 

ȚINEM MULT LA REPUTAȚIE ȘI LA FIDELITATEA CLIENȚILOR NOȘTRI ȘI DORIM SĂ PROGRESĂM CONTINUU, DE ACEEA VĂ RUGĂM SĂ ÎMPĂRTĂȘIȚI CU NOI MOMENTELE POZITIVE/NEGATIVE APĂRUTE PE PARCURSUL LUCRULUI CU MANAGERII COMPANIEI NOASTRE.

    CALITATIV

    UȘOR DE MONTAT

    IMPERMEABIL ȘI DURABIL